Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Vladimír Veselý 11. 6. 2015
Se službami a jednáním Kateřiny Pachlové jsem byl velmi spokojen.Moc děkuji!!!
Lucia Jelinkova 8. 4. 2015
S pristupom Kateřiny Pachlovej sme boli maximalne spokojni, pomahala nam pri podpise zmluvy, komunikacii s majitelkou bytu i preberani bytu do najmu.
Jan Šponer 3. 4. 2015
S makléřkou Kateřinou Pachlovou jsem byl velmi spokojen. Byla vždy usměvavá a dobře naladěná, ochotná a platilo, na čem jsme se dohodli. Doporučuji. J.Š.
Richard Ohnoutka 4. 2. 2015
Se službami a jednáním Kateřiny Pachlové jsem byl spokojen. Byla velmi ochotná a vstřícná, platilo vše na čem jsme se dohodli.
Vladimir Kinský 7. 1. 2015
Byl jsem velmi spokojen !!!! a moc dekuji.Kinský
Jozef 10. 12. 2014
Velmi chvalim pani Pachlovu. Pefektny a profesionalny pristup, rychle a transparentne jednanie. Vsetko bolo zabezpecene, nemal som ziadnu starost s nicim. Vsetky stretnutia prebehli podla toho kedy mi to vyhovovalo takze som maximalne spokojny a velmi rad, ak budem nieco hladat opat vyuzijem jej sluzby a rad poslem referencie komukolvek.
Martin Křeček 10. 12. 2014
Děkujeme Kateřině Pachlové za její profesionální přístup a ochotu pracovat ve večerních hodinách a víkendech. Díky jejímu přístupu jsme získali bydlení v pěkné lokalitě. V případě hledání vhodného domu do osobního vlastnictví jí opět oslovíme. Martin Křeček
Tomáš Řepa 2. 11. 2014
Dobrý den,dovoluji si Vám poslat svůj názor na paní Pachlovou, spolupracující s Vaší realitní kanceláří. Také díky ní už píšu z nového bydlení :-)Dovolím si vyhodnotit několik vlastních kategorií a ocenit je "hvězdičkami" kdy 1* je nejmíň a deset nejvíc.Rychlost v jednání 10*Příjemné vystupování 10*První, druhý a třetí dojem 10*Seriózní pomoc s problémy 10*Ochota sejít se s námi v neděli(!) 11*Celkový dojem tedy 10,2*Moc díky.
Přidat referenci